Locatie is het vertrouwde Ottenhome aan de Zuwe 20 te Kortenhoef - Volg ons via Twitter met hashtag #forsail - Gaat u wedstrijdzeilen of test u uw kennis met de vastgoedpuzzeltocht? - Bekijk de foto's om een indruk van het event te krijgen -

Het event

For Sail Event is hét event om in een informele sfeer met uw relaties en potentiële klanten te netwerken. Het netwerkevenement vindt plaats in mei, bij Ottenhome aan de Loosdrechtse Plassen.

Het programma biedt voor ieder wat wils. De echte zeilliefhebbers kunnen zich inschrijven voor de zeilwedstrijd, welke bestaat uit twee manches. Tussendoor kunt u genieten van een lunch op het terras samen met de deelnemers van de sloepentocht.

Bent u geen actieve zeiler maar wilt u toch genieten op het water, dan is de sloepentocht met een vastgoedpuzzeltocht echt iets voor u en uw collega's. U start met een lunch samen met de deelnemers van de zeilwedstrijd. Vervolgens gaat u het water op en is het tijd om uw kennis te testen.

De zeilboten en sloepen hebben een finish in stijl op het inmiddels beroemde champagne-eiland, waar we de wedstrijd beklinken met een glas bubbels. Ondertussen is de barbecue al aan het warmdraaien en vertrekt u per boot naar Ottenhome voor de After Sail. Eenmaal aangekomen op het vaste land kunt u genieten van alle heerlijkheden die de kok heeft bereid, met aansluitend muziek en een borrel.

Voorgaande jaren heeft de organisatie van For Sail Event op en aan het water mooie nieuwe contacten zien ontstaan. Hoewel we in 2012 een jaar overslaan kijken we alweer uit naar mei! Wilt u ook volgende editie aanwezig zijn om nieuwe contacten te leggen of te versterken in de vastgoedbranche? Houd dan deze site in de gaten.


Ontwerp: Building Concept